ILIFE V8S Smart 2-in-1 Programozható Robotporszívó gyro navigációval

 

ILIFE V8S a legújabb modell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

Takarítás biztos “lábakon”

A robotporszívó számos szenzorral és RoadRover kerekekkel lett felszerelve, így a V8s könnyedén navigál a lakás különböző típusú parkettáin, szőnyegein és járólapjain.

Esztétikus és felhasználóbarát

A V8S megújult dizájnnal és számos új funkciójával a lakás hasznos és formás tagja lesz. A V8S intelligens robotporszívó az Ön megbízható partnere a háztartásban, rugalmasan programozható időzítő funkciója, valamint a díjnyertes i-Dropping technológiája segítségével a háztartást rendszeresen és alaposan takarítja ki.

2-in-1, kettős tudás egy berendezésben

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlő/felmosó berendezésként helyezhetjük üzembe a robotot, melybe akár 180 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni, ezzel a háztartásunk megszabadulhat például a finom állatszőrök okozta szennyeződésektől.

Programozott takarítás

A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

További újdonság az ILIFE V8S esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaihoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életvitelünket.

Az ILIFE V8S 4-magos chipje nagyobb számítási kapacitást biztosít. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével felmérni a takarítandó területet. Ezután ügyelve a legmaximálisabb takarítási hatékonyságra 7 x 7 m-es területekre osztva a teret, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.

i-Dropping: Smart feltörlő rendszer

Fejlesztőidíjjal jutalmazott i-Dropping rendszer segítségével az ILIFE V8s pontos ellenőrzés alatt tartja a felmosás során a felmosótextilre áramló víz mennyiségét, ezzel megóvva a padlót és parkettát a túlnedvesedéstől.

 

Az ILIFE V8S különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

 

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Max üzemmód:
A robot porszívója a maximális szívóerővel takarít.

Előre programozható takarítás:
A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

Az ILIFE V80 optimalizált kezelési módjai révén könnyen beállítható. Az LCD kijelzőt a berendezés tetején helyezték el, így az a távirányító használata nélkül is irányítható és programozható. A végrehajtható műveletek közül kiemeljük a programok közötti váltás lehetőségét. A kijelzőn továbbá hibakódok jelzik az esetleges zavarokat vagy működés közben fellépő problémákat, ezzel könnyedén újra üzembe állítható a robot.

RoadRover kerekek az akadálytalan takarításért

Az ILIFE V8s működés közben könnyedén átkel a szoba akadályain – a nagy méretű RoadRover kerekek segítségével a küszöbökön és a szőnyegeken is keresztül tud menni max 1,2 cm magasságig.

Megvásárolom a webshopban