ILIFE V80, az intelligens 2-in-1 programozható takarítógép

 

ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

Az ILIFE V80 4-magos chipje a nagyobb számítási kapacitást biztosítja. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével a leghatékonyabban tudja felmérni a takarítandó területet. Ezután ügyelve a legmaximálisabb takarítási hatékonyságra, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.

Az amerikai és kínai ipar közös kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinek eredményeit építettük ebbe a berendezésbe, felhasználva az i-Move második generációs navigációs rendszerét.

Az ILIFE V80 kiemelkedően erős motorral szerelt, ennek szívó ereje eléri a 1200 Pa-t, így a V80 a kategóriájában kiemelkedő.

A robotporszívót középső kefével sem kellett felszerelni, hiszen a nagy szívóerő miatt minden felületen sikeresen birkózik meg a porral és piszokkal.

Az ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlő/felmosó berendezésként helyezhetjük üzembe a robotot, melybe akár 180 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni, ezzel a háztartásunk megszabadulhat például a finom állatszőrök okozta szennyeződésektől.


 

Az ILIFE V80 különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

 

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Előre programozható takarítás:
A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

További újdonság az ILIFE V80 esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaihoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életvitelünket.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Cikk-cakk alakban takarítás:
A robot nem szabályos útvonalon, hanem véletlenszerű irányokban takarít


Az ILIFE V80 a legkülönfélébb padlótípuson jól vizsgázik, nem kell aggódni, ha szőnyegről hidegburkolatra vagy parkettára megy át a gép, a hatékonysága nem csökken, sőt enyhe emelkedőkkel is elbír.

Az ILIFE V80 olyan prémium modell, mely 13 különböző, többek között infravörös, mechanikai és ütközésvédelmi érzékelővel lett felszerelve, emellett a legújabb i-zone navigációval is ellátta a gyártó.

Az ILIFE V80 optimalizált kezelési módjai révén könnyen beállítható. Az LCD kijelzőt a berendezés tetején helyezték el, így az a távirányító használata nélkül is irányítható és programozható. A végrehajtható műveletek közül kiemeljük a programok közötti váltás lehetőségét. A kijelzőn továbbá hibakódok jelzik az esetleges zavarokat vagy működés közben fellépő problémákat, ezzel könnyedén újra üzembe állítható a robot.

Az ILIFE V80 egyik legnagyobb vívmánya, hogy a berendezést egy 750 ml-es portartállyal szerelték fel, mely a közel két órányi működés során lehetővé teszi, hogy a robot megállás nélkül a legnagyobb mennyiségű port- és piszkot össze tudja gyűjteni.

Az ILIFE V80 megbízható és hasznos társ a mindennapokban.


Az ILIFE V80 nagyméretű tartálya 350ml folyadék tárolására alkalmas, így közel 180 m2 felület felmosását tudja elvégezni.


Az ILIFE V80 robotporszívó egyetlen feltöltéssel közel 120 percen keresztül képes üzemelni.

 

Megvásárolom a webshopban