ILIFE V7s Pro 2-in-1 takarítórobot, porszívó és felmosógép egyben, a takarítás mestere, mely a nagyob lakások tisztántartására is alkalmas

 


Az ILIFE V7s Pro takarítórobot intelligens porszívó és felmosórobot egyben. A nagyobb teljesítményű motor és az extra nagy porgyűjtő tartály miatt hosszabb működési időre képes, így kiválóan alkalmas nagyobb lakások (kb. 200 m2) takarítására is.

 


Az ILIFE V7S Pro a lakásban végig haladva összegyűjti a port, morzsákat, szőr- és hajszálakat. A készülék elején lévő befelé forgó körkefe a porszívó elé gyűjti a szemetet, majd a nagy teljesítményű vákuumos-szívómotor a porgyűjtőbe juttatja.

 


Az ILIFE V7s Pro alkalmas parketta, hajópadló, járólap és padlószőnyeg tisztítására, valamint vizes feltörlő funkciót is tartalmaz. A felmosó/feltörlő funkció a víztartály behelyezése és és a forgókefe kivétele után használható. Az extra nagy víztartály a porgyűjtő tartály helyére illeszthető. Feltörlés közben a víz, a gép aljára helyezhető mikroszálas feltörlőre csepeg.

 


Az i-Dropping technológiának köszönhetően a víz-csepegtetés csak akkor indul be, ha a gép mozgásban van, így álló helyzetben nem áztatja el az alatta lévő felület. A tartály 450 ml felmosófolyadék (tiszta, vagy enyhén mosószeres víz) tárolására alkalmas, mely közel 140 perc felmosási időt jelent.

A felmosó funkció a porszívó funkcióval egyidejűleg nem alkalmazható, a két funkció között váltani a tartályok cseréjével, illetve a berendezés alján lévő mikroszálas felmosólap fel- vagy leszerelésével lehet.

 

Takarítási módok

 

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Előre programozható takarítás:
A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

 

Az érzékelők segítségével elkerüli az útjában lévő bútorokat, és megakadályozza, hogy a lépcsőről vagy magasabb helyekről leessen.

Az ILIFE V7S Pro nagyméretű (65 mm átmérőjű) kerekekkel van felszerelve, így a különböző járófelületeken való közlekedés sem okoz gondot.

 

Az ILIFE V7S Pro robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, vagy lemerült.

 

Az ILIFE V7S Pro 8 cm-es magasságával a legtöbb bútor, könyvespolc vagy a kanapé alá is könnyedén bejut, így a nehezen elérhető helyekről is összegyűjti a port és piszkot.

 


Az ILIFE V7S Pro nagyméretű tartálya 450ml folyadék tárolására alkalmas, így közel 200 m2 felület felmosását tudja elvégezni.


Az ILIFE V7S Pro robotporszívó egyetlen feltöltéssel közel 120 percen keresztül képes üzemelni.

 

Megvásárolom a webshopban