ILIFE V5s Pro 2-in-1 takarítórobot, mely intelligens porszívó és felmosó egyben.

 


Az ILIFE V5S Pro a lakásban végig haladva összegyűjti a port, morzsákat, szőr- és hajszálakat. A készülék elején lévő két, egymás felé forgó körkefe a porszívó elé gyűjti a szemetet, majd a nagy teljesítményű vákuumos-szívómotor a porgyűjtőbe juttatja.


Az ILIFE V5s Pro 2-in-1 alkalmas parketta, hajópadló, járólap és padlószőnyeg tisztítására, azonban más modellekhez képest már feltörlő funkciót is tartalmaz.


Az i-Dropping technológiának köszönhetően a víz-csepegtetés csak akkor indul be, ha a gép mozgásban van, így álló helyzetben nem áztatja el az alatta lévő felület. A tartály 300 ml felmosófolyadék (tiszta, vagy enyhén mosószeres víz) tárolására alkalmas, mely közel 80 perc felmosási időt jelent.

 

Takarítási módok

 

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Előre programozható takarítás:
A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

 

Az érzékelők segítségével elkerüli az útjában lévő bútorokat, és megakadályozza, hogy a lépcsőről vagy magasabb helyekről leessen.

Az ILIFE V5S Pro nagyméretű (65 mm átmérőjű) kerekekkel van felszerelve, így a különböző járófelületeken való közlekedés sem okoz gondot.

 

Az ILIFE V5S Pro robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

 

Az ILIFE V5S Pro 8,1 cm-es magasságával a legtöbb bútor, könyvespolc vagy a kanapé alá is könnyedén bejut, és a nehezen elérhető helyekről is összegyűjti a port és piszkot.

 


A Max funkció bekapcsolása után az ILIFE V5S Pro motorjának szívóereje megnövekszik, ezáltal a szőnyegek mélyebb rétegeiből is eltávolítja a szennyeződéseketAz ILIFE V5S Pro nagyméretű tartálya 300 ml folyadék tárolására alkalmas, mellyel közel 180 m2 járófelületet képes feltörölni.Az ILIFE V5S Pro robotporszívó egyetlen feltöltéssel közel 120 percen keresztül képes üzemelni.

 

Megvásárolom a webshopban