Az ILIFE A6 a legújabb fejlesztések eredménye, nagyobb szívóteljesítmény a Gen 2 CyclonePower™ 3-fázisú technológiának köszönhetően.

 

Megvásárolom a webshopban

 


Az ILIFE A6 a legújabb fejlesztések eredménye, mely a korábbi típusokhoz képest, a Gen 2 CyclonePower™ 3-fázisú technológia segítségével, erősebb szívóteljesítménnyel működik.


Gumikeféje segítségével a kevésbé elérhető helyekről, például a járólapok fugái közül, vagy a parketta réseiből is összegyűjti a szemetet. A takarítás után a padló csillog a tisztaságtól.


Könnyen eligazodik a lakásban, összegyűjtve a port, morzsákat, szőr- és hajszálakat.

A készülék elején lévő két, egymás felé forgó körkefe a porszívó elé gyűjti a szemetet, amit a nagy teljesítményű spirál gumikefe, a vákuumos-szívómotor segítségével a nagyméretű porgyűjtőbe juttat.

 

Megvásárolom a webshopban

 

Takarítási módok

 


Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

 


Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

 


Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

 

Megvásárolom a webshopban

 


Előre programozható takarítás:
A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

 

Az ILIFE A6 Gen 2 CyclonePower™ Robot porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

 

Az érzékelők segítségével elkerüli az útjában lévő bútorokat, és megakadályozza, hogy a lépcsőről vagy magasabb helyekről.

 

Az ILIFE A6 az iparág egyik legvékonyabb háztartási robotporszívója, 7,12 cm-es (2,8 inch) magasságával a legtöbb bútor, könyvespolc vagy a kanapé alá is könnyedén bejut, és a nehezen elérhető helyekről is összegyűjti a port és piszkot.

 

Megvásárolom a webshopban

 

A virtuális fal funkció segítségével a takarítást egy kiválasztott helyiségben, vagy annak egy részében is el tudja végezni, anékül, hogy az ajtót be kelljen zárni.

 


A Max funkció bekapcsolása után az ILIFE A6 motorjának szívóereje megnövekszik, ezáltal a szőnyegek mélyebb rétegeiből is eltávolítja a szennyeződéseket


Az ILIFE A6 nagyméretű tartálya kettős filterrel lett ellátva, mely kétszer több apró részecskét és szennyeződést fog fel, kímélve ezzel környezetét és a szívómotort.


Az ILIFE A6 robotporszívó egyetlen feltöltéssel közel 160 percen keresztül képes üzemelni.

 


Megvásárolom a webshopban