Az ILIFE A4S intelligens robotporszívó, a szőnyegtakarítás mestere

legyen parketta, szőnyeg vagy járólap, az A4S a mélyebb rétegekből is kitakarítja a port és piszkot.

A lítium akkumulátor segítségével akár 140 perc folyamatos működésre képes.

Alkalmas parketta vagy hajópadló, járólap és szőnyeg takarítására, könnyedén távolítja el a port, hajszálakat, valamint állati szőrt is.

A készülék elején lévő két, egymás felé forgó körkefe a nehezen takarítható helyeken is eléri, és a porszívó elé gyűjti a szemetet, amit a nagy teljesítményű spirál kefe, a vákuumos szívómotor segítségével a porgyűjtőbe juttat.

Könnyen eligazodik a lakásban, összegyűjtve a port, morzsákat, szőr- és hajszálakat.  A készülék elején lévő két, egymás felé forgó körkefe a porszívó elé gyűjti a szemetet, amit a nagy teljesítményű V-alakú spirálkefe, a vákuumos-szívómotor segítségével a nagyméretű porgyűjtőbe juttat.

 

Takarítási módok

 

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Előre programozható takarítás:
A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

 

Az ILIFE A4S robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

 

A robotporszívó az érzékelők segítségével elkerüli az útjában lévő bútorokat, és megakadályozza, hogy a lépcsőről vagy magasabb helyekről leessen.

 

Az ILIFE A4S halk, működésével nem zavarja a család nyugalmát (zajkibocsátása kb. 65 dB).

A porszívó alacsony (8 cm) kialakítása miatt könnyedén eléri a port és szennyeződéseket a polcok, kanapék és fotelek alatt is.

 

Az ILIFE A4S nemcsak esztétikus kialakítású robotporszívó, de hasznos tagja is a háztartásnak, ár-érték arányát tekintve kiváló választás a robotporszívók piacán.

 


A Max funkció bekapcsolása után az ILIFE A4S motorjának szívóereje megnövekszik, ezáltal a szőnyegek mélyebb rétegeiből is eltávolítja a szennyeződéseket


Az ILIFE A4S nagyméretű tartálya kettős filterrel lett ellátva, mely kétszer több apró részecskét és szennyeződést fog fel, kímélve ezzel környezetét és a szívómotort.


Az ILIFE A4S robotporszívó egyetlen feltöltéssel közel 140 percen keresztül képes üzemelni.

 

Megvásárolom a webshopban