“Smart robotporszívó panoráma-navigációval”

Egyszerűség és kiválóság, melyet az új ILIFE A8 egyesít: nincsenek felesleges gombok a berendezésen csak egy AUTO gomb, mely elegendő a teljes funkcionalitás eléréséhez és nem zavarja az esztétikai élményt!

 

Tartósság és szépség

 


Az ILIFE A8 formatervezők kiváló munkájának eredménye, jó minőségű, és tartós anyagokból készült, burkolatának felső része egybefüggő üveg felület, mellyel a robotporszívó egy esztétikus külsőt kapott, ezzel a lakás dísze is a funkcionáltatása mellett.


 

PanoView navigáció: tisztánlátás a takarításban

A PanoView navigációs rendszer az iparág egyik legújabb, standardokat teremtő fejlesztése. A robotporszívó a navigációs rendszer által begyűjtött adatok alapján egy teljes és pontos útvonaltervet készít, és az A8 ezzel a nagy területeket is alaposan tudja takarítani, nem kihagyva vagy többször áthaladva ugyanazokon a járófelületeken.


Az ILIFE A8 a takarítandó helyiséget szakaszokra osztja, majd azokat alaposan, sávokban egymás mellett haladva takarítja, ügyelve arra, hogy már a bejárt területre nem menjen rá még egyszer.

Az ILIFE A8 akár az 1,2 cm-t meg nem haladó akadályon is át tud kelni, így gyerekjáték a különböző járófelületek megközelítése, a szőnyegre való feljutás, a küszöbökön való átkelés, sőt a lakásban található emelkedőkkel is megbirkózik. A robot meglepően alacsony (8 cm), ezért a bútorok többsége alatt is kényelmesen tud takarítani.

Az ILIFE A8 minden olyan fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik, melyeket elődjeinél az ILIFE már hosszú évek óta tesztel, és más termékekben már bizonyított. Szenzoraival minden akadályt érzékel, a szoba teljes területén navigálva kerüli ki az ütközést a bútorokkal, a lépcsőhöz érve pedig a leeséstől is megóvja a rendszer.

Az ILIFE A8-at 2 forgókefével szállítjuk, így vagy a hagyományos sörtés kefét használhatja a szőnyegek tisztítására, vagy a gumikefét a parketta vagy járólap tisztításra, az elhullatott állatszőr összegyűjtésére.

 

Az LIFE A8 különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

 

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Előre programozható takarítás:
A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

 

Az ILIFE A8 angol nyelvű hangnavigációja az aktuális munkafolyamatról tájékoztatja a felhasználót, így például, ha befejeződött a töltési folyamat, ha elindul a takarítás, vagy a max üzemmód be fog kapcsolni, stb.