AZ ILIFE Innovation története

Az "ILIFE", az angol "én" és az "élet" kombinációjából született szójáték, kifejezi az ember tökéletesebb életre való törekvését.

Az ILIFE Innovation által gyártott robotporszívók és takarítógépek hosszú évek óta segítik több millió család még tisztább életkörülményeinek megteremtését.

A világ vezető robotporszívó gyártójaként az ILIFE Innovation Ltd. tovább folytatja aktív fejlesztési és kutatási tevékenységét annak érdekében, hogy a családok még könnyebben és eredményesebben tudják lakásukat és környezetüket takarítani és tisztán tartani.

2010 A legelső K+F centrum megnyitása. Hivatalosan is elindul az ILIFE intelligens robotporszívó project. 2011 A második K+F fejlesztési centrum megnyitása Hong Kong-ban, több mnt 100 szakember részvételével. 2013 A teljes termékpaletta kizárólag lithium ion akkumulátorral szerelt. 2014 Bemutatásra kerül a "BLOC fan" motor minden ILIFE robotporszívó típusnál, mely mostantól iparági sztenderdnek tekinthető. 2015 Kifejlesztésre került az integrált porszívó-feltörlő robot, mely a kínai piacon került legelőször bevezetésre 2016 Bestseller az amazon.com-on 2017 AliExpress a 11.11 kampányban a legjobb 10 közé választotta az ILIFE termékeit
500

Technológiai fejlesztések száma

100

Éves árbevétel növekedés (%)

35

Országok száma képviseletekkel