SHENZHEN, China, 2018 május 23  — ILIFE A40 – egy teljesen új modellt mutatott be a gyár , mely értékesítése Oriszországban kezdődött el május végén. Az ILIFE A40 a gyár azon törekvését képviseli, hogy a piac minden árszegmensére megfelelő válasz születhessen, így a vásárló pénztárcájához igazodva tudja a legjobb megoldásokat kínálni. Ez a modell minden olyan funkciót tud, amely egy magas minőségű robotporszívótól elvárható, alkalmazható szőnyegen, járólapon, és laminált padlón, ötvözve a megbízható technológiát az esztétikus megjelenéssel.

Az ILIFE A40 legfontosabb tulajdonságai:

CyclonePower rendszer: Az ILIFE A40 a mély rétegek tisztítására előkészített porszívó robot.  Ez a modell V formájú középső körkefével lett felszerelve, mely a szőnyeg mélyebb rétegeit is hatékonyan takarítja, míg a megnövelt portartály hosszabb működést tesz lehetővé.

OBS All-Terrain Detection System: Az OBS navigációs rendszer többféle szenzort egyesít, mely segíti a brendezést a teljesen automatikus takarításban és a legjobb hatékonyság elérésében. 10 különböző szenzorcsoport figyeli a különböző akadályok helyét, valamint 3 szenzorcsoport a leeséstől és véd, egy további szenzor pedig a beszorulás veszélyét csökkenti.

Hosszú élettartamú akkumulátor A megnövelt élettartamú akkumulátor a takarítási periodust tudja meghosszabbítani, és ezzel nagyobb terület takarítására van lehetőség egy töltéssel. A kezelése szinte gyerekjáték, de az idősek is könnyen megbarátkoznak vele.