Leggyakoribb kérdések

Mikor történik a kiszállítás?


Raktáron lévő termékeinket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül szállítja ki a velünk partner futárszolgálat. További információkat a Házhozszállítás – Szállítási feltételek menüpontban talál.


Megrongálja a robotporszívó a bútorokat?


Nem, a robotok különböző szenzorokkal és érzékelőkkel vannak ellátva, ezért az ütközések esélye nagyon kicsi. Amennyiben mégis ütközik a robot a bútor lábával, az orránál lévő szenzorok benyomódásának hatására a robotot megállítják és az elfordul, kikerüli az akadályt.


Tehetek mosószert a felmosótartályba?


Mosószer adagolása a felmosóvízhez nem javasolt, mert az elzárhatja a víztartály kifolyószelepeit, megakadályozva a robotot, hogy hatékonyan törölje fel a vizes és száraz felületeket.


A robotporszívó hagy karcolásokat vagy nyomokat a parkettán?


Nem. A kerekek gumiból készültek, illetve a kefék is puha anyagból vannak, ezáltal nyomokat nem hagynak a padlón.


A robotporszívó önműködően feltölti az akkumulátorát?


Igen, amennyiben az akkumulátor lemerülőben van, a robot még figyelembe veszi a lehetséges távolságot a töltőállomástól, és automatikusan visszatér a töltőbázisra.


A robot fel tudja takarítani a vizes foltokat a fürdőszobában vagy a konyhában?


Nem minden robot használható nedves felületen, illetve felmosásra. Kizárólag azokat a modelleket használja (V5S Pro, V7S Pro, V8S és V80) melyek erre alkalmasak.

A robot a bútorok alatt is tud takarítani?


A porszívó minden olyan bútor alá be tud menni, és takarít, mely alatt a rés nem alacsonyabb, mint a robot magassága. Olvassa el a használati útmutatót, melyben leírjuk, milyen magasságú résekbe képes a robot bejutni.


A robotporszívó megrázhat?


A robotporszívó kisfeszültséggel működik, töltő-érintkezőin, valamint a töltőbázis érintkezőin keresztük kb 14-19V feszültséggel töltődik. Természetesen minden óvintézkedést meg kell tenni, hogy a töltőbázis ne legyen nedves. A fali dugasz 220V feszültség táplálja, soha ne érintse nedves kézzel, illetve ügyeljen a konnektorból való kihúzásra és csatlakoztatásra!


Miért nem takarít a robot a töltőbázis körül?


Ez egy alapbeállítás annak érdekében, hogy a robot a kábeleket és csatlakozókat védje, illetve az újratöltési ciklust ne változtassa meg az esetleges ütközés esetén.


Mely alkatrészeket kell rendszeresen cserélni?


Javasolt az oldalkefék, filterek és felmosótextil rendszeres tisztítása és cseréje.


A porszívó zavarni fogja a kisállatokat a háztartásban?


A robotporszívó meglehetősen halk, zajokat nem okoz, ezért a háztartást nem zavarja meg.